Niciodata nu te saturi de rosiile coapte si carnoase vara. Sunt cea mai proaspata aparitie in meniu. Daca te-ai plictisit de salatele clasice, iti propunem sa incerci o alta abordare: rosii umplute.
Rosiile sunt minunate in salalte proaspete de vara, dar poti face din ele o aparitie la petreceri sau la pranzuri in familie daca le folosesti drept recipient pentru umpluturi gustoase.
Daca faci rosii umplute, curata-le miezul (cu pulpa, sucuri si seminte) si pastreaza doar marginea carnoasa. Nu arunca ceea ce iti ramane. Fie amesteci sucul si pulpa cu alte ingrediente pentru a face umplutura, fie le amesteci cu otet, ulei, sare si piper pentru vinegreta unei salate.
Iti propunem 4 retete delicioase si usor de preparat in care rosiile sunt umplute cu avocado, branzeturi sau ou.
Continuarea pe Foodstory: http://foodstory.stirileprotv.ro/cum-sa-guides/4-retete-de-vara-cu-rosii-umplute#ixzz5GrvpZlXI
Follow us: foodstory.ro on Facebook