2.2 C
Paşcani
duminică, decembrie 29, 2024

Cel mai bun PEŞTE pentru masa de Revelion: Făcut la cuptor, cu legume și măsline, este chiar absolut extraordinar

Spune-ne rețeta peștelui pe care îl pui pe masă de Revelion, a întrebat Val Vâlcu la DC NEWS TV.

„Sunt multe variante. Nu sunt eu bucătarul, sunt consumatorul. Dacă mi-ar trece ceva acum prin minte, este un pește pe care îl recomand tuturor celor care mănâncă în România, respectiv calcanul românesc. Este un pește absolut unic, pe care nu îl găsești în afara perimetrului Mării Negre. Calcanul românesc, făcut la cuptor, cu legume și măsline, este chiar un absolut extraordinar”, a menționat Teodorescu.

„Un al doilea tip de pește pe care l-am recomandat întotdeauna și prietenilor de afară sunt cei 2-3 pești răpitori făcuți în mălai, respectiv carasul prăjit în mălai și chefalul prăjit în mălai. Sunt senzaționali. De asemenea, bibanul de Marea Neagră, făcut pe plită, este extraordinar. Este de o mare calitate, din punctul meu de vedere, este mult mai bun decât lupul clasic mediteranean, care are calitățile lui, este foarte bun și el. Bibanul de Marea Neagră este pregătit la o cherhana undeva în stațiunea Olimp.”, a menționat Teodorescu.

continuarea pe dcnews

Recomandări