NEWSRevista preseiSocietate Drobul este un aperitiv hrănitor, dar devine și o gustare rapidă sau chiar o cină frugală. Detalii, la Doctor de Bine Acțiune FacebookTwitterWhatsAppCopy URLImprimare BIT24.RO 12 aprilie 2023 Discutăm, miercuri, la „Doctor de Bine”, despre o altă rețetă specifică Paștelui. Este vorba despre drob. Drobul este un aperitiv hrănitor, dar devine și o gustare rapidă sau chiar o cină frugală. Totuși, ar trebui respectate câteva condiții. Să punem cât mai multe verdețuri și ierburi aromatice, să nu folosim prea multe ouă și nici carne prea grasă. Sursa si video pe Stirile PRO TV Recomandări NEWS Târgul de Meșteri Populari la Târgu Frumos – ediția a XII-a, în perioada 19-21 septembrie Mihaela Isac - 10 septembrie 2025 0 În perioada 19–21 septembrie, Târgu Frumos va găzdui cea de-a XII-a ediție a Târgului de Meșteri Populari, un eveniment dedicat tradițiilor și meșteșugurilor autentice. La... Sunt probleme cu iluminatul public în Pașcani? Ce trebuie să faci 10 septembrie 2025 Noaptea Muzeelor la Sirețel. Cântec, joc și voie bună în vatra satului 10 septembrie 2025 Propunere pentru fluidizarea traficului în zona Școlii „Iordache Cantacuzino” din Pașcani. Circuit pe Aleea Parcului și ieșire prin fața substației de ambulanță 10 septembrie 2025 Spitalul de Urgență Pașcani angajează cardiolog – DOC 10 septembrie 2025 Articolul precedentPărinţii cu copii mici ar putea munci remote patru zile pe lună – proiect UEArticolul următorSpectacol de Paste, la Tatarusi