marți, noiembrie 11, 2025
9.8 C
Paşcani
Login

Rețeta de weekend: Desert cozonac floare de post

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 250 ml suc proaspat stors de portocale
  • 100 ml ulei
  • 100 g zahar
  • 1 pliculet drojdie uscata – 7 grame
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o portocala

Umplutura:

  • 3-4 linguri nuca macinata
  • optional stafide
  • 1-2 linguri ulei pentru uns

Crema de cacao:

  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri ulei

Continuarea pe bucataras.ro

Reteta video o gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=Rd_A40H0lQg

Recomandări

Postul Crăciunului începe vineri, 14 noiembrie

Postul Nașterii Domnului, cunoscut și sub denumirea de Postul Crăciunului, începe vineri, 14 noiembrie, și se va încheia în data de 24 decembrie. Timp...