marți, septembrie 16, 2025
12.5 C
Paşcani
Login

Rețeta de weekend: Desert cozonac floare de post

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 250 ml suc proaspat stors de portocale
  • 100 ml ulei
  • 100 g zahar
  • 1 pliculet drojdie uscata – 7 grame
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o portocala

Umplutura:

  • 3-4 linguri nuca macinata
  • optional stafide
  • 1-2 linguri ulei pentru uns

Crema de cacao:

  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri ulei

Continuarea pe bucataras.ro

Reteta video o gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=Rd_A40H0lQg

Recomandări

Bucătăria noii grădinițe a fost închisă. Conducerea a fost sancționată 

Grădinița nouă din zona Deal Pașcani a fost sancționată cu avertisment pentru lipsa autorizației de la DSVSA.  De asemenea, inspectorii au stabilit ca bucătăria...