Coastele de porc sunt intotdeauna o idee buna cand trebuie sa organizezi o masa pentru prieteni sau familie. Se prepara relativ usor, le poti gatii fie la cuptorul din apartament sau la gratarul din curte, dar trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Vezi mai jos care sunt cei 5 pasi pe care ti-i recomandam sa-i urmezi.
Desprinde membrana
Pentru niste coaste mai bune si cu ceva mai putina grasime, iti recomandam sa indepartezi membrana groasa de pe oase. Cea mai simpla metoda este sa creezi un buzunaras sub membrana cu un cutit mic, dupa care sa rupi membrana cu degetele.
Condimenteaza carnea
Condimentele joaca si ele un rol important. De cele mai multe ori, un amestec uscat din sare, piper, ierburi si condimente este perfect si creeaza o crusta la exteriorul coastelor, care nu le lasa sa se usuce cand se gatesc.
Continuarea pe Foodstory: http://foodstory.stirileprotv.ro/meniu/5-pasi-de-urmat-pentru-cele-mai-gustoase-coaste-de-porc#ixzz5KMOAEPmf
Follow us: foodstory.ro on Facebook