Daca nici tu nu esti genul de persoana care sa fie entuziasmata la micul dejun si preferi sa dormi mai mult decat sa pregatesti ceva de mancare, te inteleg perfect! Cu toate acestea, stim cu totii ca nu este deloc in regula sa sarim pentru micul dejun.
Asadar, una dintre solutiile mele preferate este sa mananc ceva bun, care sa ma duca mai degraba cu gandul la un desert, nu la o masa in sine – briose. Iata mai jos cum sa prepari niste briose cu gem si migdale, pe care le poti pastra la congelator si incalzi rapid in fiecare dimineata.
Ingrediente
– afine , 1 1/4 cani faina integrala, 1 cana faina alba, 2 linguri praf de copt, un praf de sare, 2 oua mari, la temperatura camerei, 1/2 cana zahar brun, 1 cana lapte batut, 1/4 cana fresh de portocale, 1/4 cana ulei de rapita, 2 ml esenta de vanilie, 1/2 cana gem (afine/ mure/ zmeura/ cirese), 1/4 lingurita esenta de migdale, 1/2 cana migdale feliate, 1 lingurazahar
continuarea pe Foodstory: http://foodstory.stirileprotv.ro/reteta/briose-sanatoase-pentru-micul-dejun-cu-gem-si-migdale#ixzz5KjhdPgfw
Follow us: foodstory.ro on Facebook