Este unul din cele mai bune torturi pe care le-am facut. Ai senzatia ca mananci celebrele bomboane Raffaello intr-o varianta mai mare! Ba chiar mai bun! Cand am savurat ultima bucata din tort mi-am zis ca va trebui repetat neaparat si nu a fost doar parerea mea!
Pentru reteta acestui minunat tort m-am inspirat de pe site-ul omgchocolatedesserts.com!
INGREDIENTE
Pt. blat:
- 210 g albusuri (cca 7 albusuri)
- 210 g zahar tos mai marunt
- 125 g unt
- 100 g migdale macinate
- 100 g faina
- un praf de sare
- 1 lgt praf de copt
Crema:
- 390 g ciocolata alba
- 350 g iaurt grecesc
- 150 ml frisca lichida
- 250 g lapte dulce (trebuie lapte de cocos dar nu am avut)
- 2 lg ulei de cocos
- 10 g gelatina maruntita
Pt. ornat:
- 100 ml frisca lichida
- 100 m smantana pentu frisca
- 1 lg zahar pudra vanilat
- 50 g nuca de cocos
- fulgi de migdale
- bomboane Raffaello