Negresa de post cu dulceata, nuci si stafide, o reteta delicioasa, la fel de siropoasa si aromata ca o negresa cu ciocolata si ou. Se poate asa ceva? Da! Si reteta noastra de azi va demonstreaza ca o negresa de post poate fi super-savuroasa si ca ne putem bucura de preparate deosebite si in zilele in care dorim sa consumam produse vegetariene!
Negresa de post cu dulceata – Tot ce trebuie sa stii despre reteta
- In functie de dulceata pe care o folosim, putem da nu doar gustul negresei dar si consistenta ei. Daca folosim o dulceata mai moale, cum este cea de caise, vom avea o negresa mai siropoasa, daca folosim un gem mai tare, cum este magiunul sau o dulceata foarte scazuta, negresa vai fi mai tare.
- Putem adauga in compozitie nuci, alune, migdale, fructe confiate, bucatele de fructe proaspete, cu conditia sa nu fie foarte suculente sau fructe din compot, bine scurse de zeama.
- Putem pudra Negresa de post cu zahar vanilat, dupa ce s-a racit sau ii putem face o glazura din ciocolata neagra topita cu putina margarina sau ulei.
Continuarea aici.