-2 C
Paşcani
luni, decembrie 23, 2024

REȚETA ZILEI: PASCĂ CU BRÂNZĂ DULCE

TIMPI DE PREPARARE

  •  Timp de preparare:  min
  •  Timp de gatire:  min
  •  Gata in: 

INGREDIENTE

  •  200 g zahăr
  •  200 g unt
  •  25 g drojdie
  •  coaja de lămâie şi portocală
  •  1 kg brânză de vaci
  •  2 linguri smântână
  •  2 linguri făină
  •  4 ouă
  •  250 g zahăr
  •  200 g stafide
  •  2 pliculete zahăr vanilat
  •  coajă de lămâie şi de portocală
  •  1 praf sare
  •  60 ml lapte
  •  300 g făină

MOD DE PREPARARE

1. Într-un bol se pune făina, se face un gol la mijloc şi se adaugă ouăle, maiaua pregătită din drojdie, lapte şi puţin zahăr şi se frământă adăugându-se toate ingredientele. Se obţine un aluat de cozonac şi se lasă să crească lângă o sursă de căldură.

Continuarea pe reteta.unica.ro

Recomandări