Toamna este pentru mine, de cand eram mica, anotimpul cel mai ofertant in ceea ce priveste ingredientele delicioase, aromate si versatile. Intotdeauna cand trec pe langa o bucatarie in care se coc ardei Capia, inevitabil sunt transportata intr-o fractiune de secunda in bucataria mamei, cand aveam vreo 7-8 ani si nu exista nicio grija in lume :). Atat de sensibila fiind la ardeii copti, bineinteles ca una dintre supele mele preferate este cea care ii include ca ingredient-vedeta. Haideti sa aflam cum se prepara!
Ingrediente:
-rosii , 400 g rosii , 1 ceapa mare, 2 ardei Capia mari, 2 linguri ulei de masline extravirgin, 2 catei mari de usturoi, 3 crengute de cimbru, 3-4 frunze de busuioc , 1 lingura otet din vin rosu, 150 ml apa, 2 linguri ricotta (optional)
Continuarea pe Foodstory: http://foodstory.stirileprotv.ro/reteta/supa-crema-de-rosii-si-ardei-copti#ixzz5Q16xlXIu
Follow us: foodstory.ro on Facebook