1.8 C
Paşcani
joi, decembrie 26, 2024

Trei reţete cu miel de Paşte. Cum faci cea mai aromată şi fragedă friptură de miel

Îţi prezentăm trei reţete delicioase pentru friptura din ziua de Paşte. Pentru ca mielul să fie fraged, îţi recomandăm să îl laşi în cuptor la foc mic de tot până a doua zi dimineaţa. Vei avea astfel o friptură delicioasă pe care să o pui invitaţilor pe masă. Alături de câteva garnituri simple şi rapide, precum cartofi gratinaţi, fasole verde cu usturoi sau morcovi caramelizaţi la cuptor, masa ta va fi ideală.

Friptură de miel cu cimbru şi rozmarin la cuptor

Friptură de miel la cuptor – Ingrediente

1 pulpă de miel


piper, după gust


câteva fire de usturoi verde, după preferinţă


1 lingură tarhon


1 lingură cimbru
1 lingură rozmarin


1 lingură unt topit


Recomandări