Ingrediente Prajitura Snickers
Foi:
– 8 oua
– 300 gr. zahar ( 17-18 linguri)
– 400 gr. nuca macinata
– 4 linguri faina
– 3 linguri cacao
– jumatate plic praf de copt
Ingrediente crema:
– 8 galbenusuri
– 1 ou intreg
– 3 linguri cacao
– 250 gr. zahar
– 4 linguri lapte (caldut)
– 1 pachet de unt/margarina
– 100 gr. ciocolata amaruie sau cu lapte
Mod de preparare Prajitura Snickers
Foile:
Intr-un castron inalt (preferabil de sticla) separati cu grija albusurile de galbenusuri , si puneti-le impreuna cu cele 300 gr. zahar.
Bagati mixeru-n priza si priza-n mixer si incepeti sa mixati puternic.
Apoi se adauga peste spuma obtinuta, faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si nuca pisata.
Se amesteca totul si din compozitia rezultata se coc trei foi pe fundul unei tavi.
Fiecare foaie se tine pentru 15 minute (nu mai mult) la 170 grade C.