Este o reteta inventata cam pe loc, la atelier – sa arat ca se poate face chec si dulce si sarat. De rezultat am fost surprinsa chiar si eu 🙂 Toata lumea l-a apreciat, a fost foarte fraged, moale, pufos si delicios.
Acasa l-am repetat, am notat si masurat ingredientele(mai greu cu „ochiul” la incepatori:) – am utilizat ce mai aveam prin frigider, aici chiar puteti sa imporvizati cu umplutura. Am facut pana acum cu sunca, cascaval, ciuperci/masline, dar puteti pune si alte legume, mezeluri, carne, etc.
Sotul a fost foarte impresionat si bucuros ca am gasit o alternativa buna la sandwich-urile de dimineata.
ingrediente
●
Oua
3 buc
●
Sare
0.5 lingurite
●
Unt
100 g
●
Lapte batut/iaurt/chefir
150 g
●
Faina alba calitate superioara
150 g
●
Praf de copt
10 g
1 plic
●
Cascaval clasic
100 g
●
Sunca
100 g
●
Ciuperci conservate
100 g
sau alte legume, acum am pus si masline
pasi de urmat
Pas 1
Pas 5
Pas 6
Pas 7
Pas 8